В Кошмари в кухнята тази вечер шеф Манчев ще ни припомни

...
В Кошмари в кухнята тази вечер шеф Манчев ще ни припомни
Коментари Харесай

Шеф Манчев ще спасява потъващ ресторант във Варна

В " Кошмари в кухнята " тази вечер шеф Манчев ще ни напомни по какъв начин се озовава във Варна по SOS сигнал за потъващ ресторант. Малко фамилно заведение, стопанисвано от татко и щерка, има потребност от капитанска помощ.

" Евридей "  се намира в квартал " Левски " в периферията на центъра. Собственикът Златко Георгиев се бори, с цел да върви бизнеса всеки ден, само че има успех само с обедното меню. Вечер клиенти няма, а дъщерята Поли не съумява да излезе от сянката на татко си и да вземе ръководството в свои ръце. Задачата на началник Манчев е да откри пропуските в системата и да изготви нова навигационна карта, която да води ресторант " Евридей "  до острова на кулинарните съкровища.

Този път началник Манчев попада в заведение, в което притежателите са вложили повече в кухнята в сравнение с в салона. Зоркото око на кулинара фиксира стратегическа неточност още първоначално. Свръхкритичен татко и неуверена щерка, която повече оказва помощ, в сравнение с ръководи.

Кошмарите този път са в неналичието на организация. Един сервитьор взема поръчката, различен я носи, а 10-те % недоволни клиенти и меню, което залага повече на количеството, в сравнение с качеството, бързо се трансформират в сериозен проблем. Големите кошмари, гарнирани с огромен капацитет, карат Манчев да прибегне до ексцентрично решение, написа NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР